Εκπαίδευση στο Mentoring

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 26 δευτ.]

Το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ/ΤΑΚ) σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει σεμινάριο στο Ηράκλειο με θέμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ MENTORING», διάρκειας 24 ωρών. Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Ζωή Λιόλιου, Business Coach, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, Συγγραφέας.
            Το σεμινάριο θα διεξαχθεί αίθουσα σεμιναρίων ΟΕΕ/ΤΑΚ, κατά τις ημερομηνίες Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, με ώρες διεξαγωγής την Παρασκευή από 16:00 έως 21:00 και κατά την ημέρα Σάββατο από 10:00 έως 17:00.  
            Το σεμινάριο στοχεύει στην:
• Εκμάθηση τεχνικών και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για το ρόλο του Mentor.
• Αξιοποίηση των τεχνικών και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων για την επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος mentoring.
• Διατήρηση των νέων δεξιοτήτων για την καθοδήγηση των mentees ώστε να:
– Θέτουν επαγγελματικούς στόχους- Διαμορφώνουν ατομικό πλάνο δράσης για την επίτευξη των στόχων- Διερευνούν νέες και διαφορετικές πρακτικές για την ανάπτυξή τους- Ιεραρχούν προβλήματα και να αντιμετωπίζουν τα εμπόδια που προκύπτουν- Καλλιεργούν την αυτοπεποίθησή τους
            Απευθύνεται στα μέλη και τους λογιστές-φοροτεχνικούς που:
• Διαθέτουν σημαντική επαγγελματική εμπειρία.
• Είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους ώστε να βοηθήσουν τους νεότερους συναδέλφους.
• Επιθυμούν να εκπαιδευτούν ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να ανταποκριθούν στο εθελοντικό ρόλο του Μέντορα.
• Θέτουν στόχους και εργάζονται για αυτούς.
• Θεωρούν σημαντική τη διαρκή ανάπτυξη σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο.
• Διαθέτουν τον χρόνο που απαιτείται για την εκπαίδευση.
           
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: 
• Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος 2023.• Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2023).
            Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο 14ο ΠΤ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.
           
Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.
           
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΟΕΕ/ΤΑΚ, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2810223997.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω