Εκπαιδευτικά Προγράμματα EduTourism 

[χρόνος ανάγνωσης 30 δευτερόλεπτα]

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιήσει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μέσω του έργου  EduTourism. Στα πλαίσια της υλοποίησης των προγραμμάτων προβλέπεται ο σχεδιασμός εκπαιδευτικών τουριστικών διαδρομών, αποτελούμενων από επιμέρους τοποθεσίες πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος των δύο περιοχών. Παράλληλα, η πράξη στοχεύει στην επίτευξη συγκεκριμένων εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων, μέσω της ανάπτυξης ενός εκπαιδευτικού προγράμματος απευθυνόμενο σε επαγγελματίες τουρισμού και εκπαιδευτές με αντικείμενο την υπο-εκμεταλλευμένη αυτή μορφή εναλλακτικού τουρισμού. Την Ελλάδα και Κύπρο συνδέουν δεσμοί κουλτούρας, ιστορίας, και γλώσσας, ενώ μοιράζονται πολλά χαρακτηριστικά στο τοπίο και το φυσικό τους περιβάλλον. 
            Τα προγράμματα υλοποιούνται αποκλειστικά δια ζώσης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής πρωινού ή απογευματινού ωραρίου.
            Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Ν. Αλικαρνασσός. Τηλ: 2810 – 302730 & 302733, email: [email protected].

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω