Ροή Ειδήσεων

Εκπαιδευτική δράση AQUILA Hotels & Resorts

Διεξαγωγή δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου και συνεντεύξεις υποψηφίων για εργασία στον τομέα του Τουρισμού πραγματοποιεί Όμιλος AQUILA Hotels & Resorts σε Περιφέρειες της χώρας. Οι δράσεις διοργανώνονται σε Κοζάνη, Τρίκαλα, Φλώρινα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη και Δράμα.
          Με τον τίτλο «ΑQUILA on the Road 2022» οι συμμετέχοντες παρακολουθούν δωρεάν ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Τα ξενοδοχεία στην εποχή Covid-19 και μετά – Οι νέες τάσεις». Στο σεμινάριο παρουσιάζονται οι νέες τάσεις στον χώρο, οι αλλαγές που έφερε η πανδημία, ποιες από αυτές ήρθαν για να μείνουν και οι εξελίξεις στον τομέα της εξυπηρέτησης του πελάτη. Στο τέλος της εκπαίδευσης δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
          Στη συνέχεια, τα στελέχη του ομίλου ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts παρουσιάζουν την εταιρία καθώς και τις δυνατότητες καριέρας και τις νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου στην Κρήτη.
          Τέλος, στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν και έχουν αιτηθεί σχετικά, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις με τα στελέχη του ομίλου ΑQUILA Hotels & Resorts και να διερευνήσουν τις δυνατότητες εργασίας στον Όμιλο.
Aquila Hotels and Resorts
          Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Aquila Hotels & Resorts αποτελείται από 4 ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων στην Κρήτη την Aquila Rithymna Beach, Aquila Porto Rethymno, Aquila Elounda Village και Aquila Atlantis Hotel, με προδιαγραφές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μετρώντας πολλές δεκαετίες στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο.
Επίσης ο όμιλος έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία από τουριστικούς οργανισμούς και διεθνείς ενώσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του με χιλιάδες πιστούς πελάτες και πολλές δράσεις στο ενεργητικό του για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω