Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επαγγελματιών Υγείας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνει με την «Αλληλεγγύη Ηρακλείου» Ηρακλείου (Εταιρεία για τη νόσο Alzheimer και την Υγιή Γήρανση), το 9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επαγγελματιών Υγείας και περιθαλπόντων ατόμων στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2023 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και διαδικτυακά και θα μεταδίδεται συγχρόνως από το YouTube και την σελίδα της Αλληλεγγύης Ηρακλείου στο face book.  
          Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης (μετά από πλήρη παρακολούθηση των εργασιών).
          Κύριος στόχος η ανάδειξη της  σημασίας της ολιστικής προσέγγισης του ηλικιωμένου ασθενή και του ασθενή με άνοια και η καλύτερη ποιότητα ζωής ασθενών και περιθαλπόντων καθώς και η ενημέρωση των νεότερων επιστημονικών δεδομένων για την άνοια από διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, και το Α.Π.Θ. 
          Επίσης, θα γίνει περιγραφή καλών πρακτικών από όλες τις Εταιρείες Alzheimer όλης της Ελλάδας και πρακτικές οδηγίες που θα βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή τόσο των ασθενών όσο και των οικογενειακών και επαγγελματιών περιθαλπόντων τους, με αντίκτυπο στην κοινωνία. Έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον παρακολούθησης φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης το ΕΛΜΕΠΑ, πολλές δομές Βοήθειας στο Σπίτι και από Νοσηλευτικό προσωπικό ΠΑΓΝΗ, Βενιζελείου Νοσοκομείου, τα Κέντρα Ημέρας Χανίων, τις ΤΟΜΥ και Γηροκομεία της Κρήτης. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Καστελλάκη και τα διαδραστικά εργαστήρια στην αίθουσα Καρούζου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
          Το 9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για επαγγελματίες υγείας και περιθάλποντες ατόμων με άνοια έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται κάθε 2ο χρόνο και συμμετέχουν επαγγελματίες υγείας και περιθάλποντες ασθενών από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω