Ροή Ειδήσεων

Εκπιπτόμενες δαπάνες επιχειρήσεων

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΠΡΟΣΘΕΣΗ το νέο βιβλίο του Αντώνη Νασόπουλου για τις «Εκπιπτόμενες Δαπάνες των Επιχειρήσεων – Βάσει Κ.Φ.Ε. Ν.4172/13 – Ανάλυση – Εκτενή Παραδείγματα». Είναι απαραίτητο για κάθε λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο, κάθε λογιστήριο επιχείρησης αλλά και κάθε ελεγκτική εταιρεία – ορκωτό λογιστή.
Μετά από πολλά χρόνια εμφανίζεται στην φορολογική βιβλιογραφία για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά τους λογιστές – φοροτέχνες αλλά και τους επιχειρηματίες πολύ παραπάνω. Σε αυτό το βιβλίο οι εκπιπτόμενες δαπάνες επιχειρήσεων αναφέρονται και αναλύονται διεξοδικά, επεξηγούνται στην λεπτομέρειά τους με εκτενή παραδείγματα και μελέτες πραγματικών περιπτώσεων.
ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
Στις 536 σελίδες του υπάρχουν όλες οι διατάξεις του Κ.Φ.Ε. και του Κ.Φ.Δ., όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.
Κάθε άρθρο ακολουθείται από εκτενή ερμηνεία του, τις σχετικές και συναφείς διατάξεις του και κλείνει με εκτενή παραδείγματα και προτάσεις αντιμετώπισης περιπτώσεων.
Εξετάζει επίσης πραγματικές περιπτώσεις (case studies) και το πώς αυτές αντιμετωπίζονται – επιλύονται.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ
Είναι το μόνο βιβλίο που αναλύει διεξοδικά και αποκαλύπτει κάθε πιθανή εκπιπτόμενη δαπάνη για τις επιχειρήσεις σήμερα, αναλύοντας επιπλέον και τις μη εκπιπτόμενες, απαντώντας στα γιατί.
Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο ίντερνετ.
Περιέχει μοναδικές και απαραίτητες πληροφορίες – παραδείγματα, πολύτιμες για κάθε λογιστή. Αναφέρει λεπτομερώς τις λογιστικές εγγραφές που πρέπει να γίνονται.
Τα παραδείγματα που περιέχει καλύπτουν περίπου 200 από τις σελίδες του βιβλίου. Στην πραγματικότητα το βιβλίο δομήθηκε γύρω από παραδείγματα.
Περιέχει μελέτες πραγματικών περιπτώσεων (case studies) που περιγράφουν με σαφήνεια και στην πράξη την λογιστική και φορολογική αντιμετώπιση των δαπανών.
Αξίζει πραγματικά να το αποκτήσει κανείς για όλα αυτά που προσφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω