Εκτός ΟΛΗ τα Λινοπεράματα

Τη διαβεβαίωση πως η Χερσαία Ζώνη των Λινοπεραμάτων έχει εξαιρεθεί από το διαγωνισμό για την παραχώρηση ποσοστού μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ), έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Την παραπάνω ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης στη διάρκεια συνάντησης με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μανόλη Γενναράκη.
          Σημειώνεται ότι άμεσα ξεκινάει η δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την παραχώρηση ποσοστού των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.
          Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε επίσης μία εκτενή ενημέρωση στον υπουργό για τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει για την αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου της Παντάνασσας, καθώς και για το έργο «Αντικατάσταση εξοπλισμού Αλιευτικού Καταφυγίου Παντάνασσας», συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00€ που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020» του ΕΣΠΑ, που θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω