Ροή Ειδήσεων

Εκτός πράσινης λίστας η Ελλάδα

Η Ελλάδα παραμένει εκτός πράσινης ταξιδιωτικής λίστας της Βρετανίας ενώ η Πορτογαλία προστέθηκε στον πορτοκαλί κατάλογο ενώ στην κόκκινη λίστα περιλαμβάνει το Αφγανιστάν, το Μπαχρέιν, την Κόστα Ρίκα, την Αίγυπτο, τη Σρι Λάνκα, το Σουδάν και το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
Όλες οι αλλαγές των καταλόγων που ανανεώθηκαν την Πέμπτη 3 Ιουνίου θα τεθούν σε ισχύ από τις 4 πμ την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021.
Τα άτομα που επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο απαιτούν απόδειξη αρνητικής εξέτασης, η οποία διενεργείται εντός 3 ημερών πριν από την αναχώρηση της υπηρεσίας στην οποία θα φτάσουν στην Αγγλία.
Η βρετανική κυβέρνηση ανακοινώνεσαι επίσης ότι στο πλαίσιο μιας περιορισμένης δοκιμής, από τις 8 Ιουνίου, θα επιτρέπονται απευθείας πτήσεις προς την Αγγλία από χώρες της «κόκκινης λίστας» που προηγουμένως υπόκεινται σε απαγόρευση πτήσεων, αρκεί να φτάσουν σε αποκλειστικούς τερματικούς σταθμούς στο Heathrow και τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ. Καθώς τα διεθνή ταξίδια ανοίγουν με ασφάλεια, η κυβέρνηση θα διατηρήσει 100% υγειονομικούς ελέγχους στα σύνορα. Η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι η προστασία της υγείας του κοινού και το βελτιωμένο καθεστώς συνόρων, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής απομόνωσης ξενοδοχείων για αφίξεις από χώρες της κόκκινης λίστας, βοηθά στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου εισαγωγής νέων παραλλαγών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω