Ελκυστικοί προορισμοί Μεσογείου

[χρόνος ανάγνωσης 43 δευτερόλεπτα]

Ενημερωτική συνάντηση για ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες και βασικούς ενδιαφερόμενους διοργανώνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 12.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συσκέψεων του κεντρικού κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Πλ. Ελευθερίας 1, 73134 Χανιά.
            Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης: «Νησιά – Ελκυστικοί Προορισμοί της Μεσογείου» και ακρωνύμιο «SMART TOUR», της Περιφέρειας Κρήτης. Σκοπός να αποτελέσει καίρια πηγή για τους επαγγελματίες που αναζητούν γνώσεις, ευκαιρίες δικτύωσης και καινοτόμες στρατηγικές για να ευδοκιμήσουν στο εξελισσόμενο τουριστικό τοπίο.
            Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν εισηγήσεις, από διακεκριμένους ομιλητές από τον Τουριστικό Κλάδο, καθώς και τον Ακαδημαϊκό χώρο, οι οποίοι θα αναφερθούν σε καίριες θεματικές για την ενδυνάμωση και εμπλουτισμό του τομέα του τουρισμού.
            Η Πράξη SMART TOUR είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου. Στην υλοποίηση της Πράξης συμμετέχουν η Περιφέρεια Κρήτης, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής από την Ελλάδα και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου από την Κύπρο.
            Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω zoom link: https://us02web.zoom.us/j/89558630330?pwd=VUx2L0xJTzVhUHN6S0toL0cvUnNHUT09

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω