Ροή Ειδήσεων

Ενίσχυση συμμετοχής Κλαδικών Εκθέσεων

Το Επιμελητήριο Χανίων προσκαλεί για εκδήλωση ενδιαφέροντος ενίσχυσης και συμμετοχής των Χανιώτικων Επιχειρήσεων σε κλαδικές εκθέσεις τροφίμων και ποτών, τουριστικών ειδών και Ενδύματος.
          Ειδικότερα το Επιμελητήριο διερευνά το ενδιαφέρον και προσκαλεί τις Χανιώτικες επιχειρήσεις – μέλη του, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους Τροφίμων & Ποτών, Τουριστικών Ειδών και Ενδύματος, να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους -με την οικονομική του ενίσχυση- στις εξής επαγγελματικές – καταναλωτικές εκθέσεις:
            Detrop – Oenos
18-20 Φεβρουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Απευθύνεται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, δίνοντας την ευκαιρία σε παραγωγούς και αμεταποίητές να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.
            Food Expo
18-20 Μαρτίου 2023, στο Metropolitan EXPO της Αθήνας. Διεθνής έκθεση για τα Τρόφιμα και Ποτά, δίνοντας την ευκαιρία σε εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό -παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε αγοραστές – επαγγελματίες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.
            Παρουσίες
11-15 Ιανουαρίου 2023, στο Metropolitan EXPO της Αθήνας. Διεθνής έκθεση τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.
            Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ
20-23 Ιανουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Ηράκλειο). Επαγγελματίες του Τουρισμού επιλέγουν την Έκθεση για να εξοπλίσουν τα καταστήματά τους και να ανανεώσουν κάθε χρόνο τα εμπορεύματά τους.
            Athens Fashion Trade Show
26-29 Ιανουαρίου 2023, στο Metropolitan EXPO της Αθήνας. Εμπορική έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται τα τελευταία trends σε γυναικείο και ανδρικό ένδυμα, σε υποδήματα καθώς και σε αξεσουάρ- μπιζού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω