Ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων & συνεργασιών

[χρόνος ανάγνωσης 39 δευτερόλεπτα]

Την πρώτη μεγάλη τουριστική εκδήλωση του 2024, διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού – UNWTO, στην Μαδρίτη, από 23 έως 26 Ιανουαρίου 2024.
Πρόκειται για κορυφαία εμπορική έκθεση ταξιδιού και τουρισμού που φέτος θα δώσει έμφαση στην ενίσχυση των επενδυτικών ευκαιριών και στην ενίσχυση των διεθνών συνεργασιών.
Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:
            Επένδυση:
Ο UNWTO θα φιλοξενήσει βασικά επενδυτικά φόρουμ, συμπεριλαμβανομένης μιας εκδήλωσης «Επενδύστε στη Ζάμπια», και, σε συνεργασία με την Τράπεζα Επενδύσεων για τη Λατινική Αμερική (CAF) θα λανσάρει επίσημα τις «Κατευθυντήριες γραμμές επενδύσεων για τον Εκουαδόρ», ρίχνοντας φως στις προοπτικές τουριστικών επενδύσεων σε αυτές περιφέρειες.
            Βιώσιμη Ανάπτυξη και Δράση για το Κλίμα:
Ο UNWTO θα φιλοξενήσει μια συνάντηση των υπογραφόντων της Διακήρυξης της Γλασκώβης, υπογραμμίζοντας την κοινή δέσμευση για την αντιμετώπιση των κλιματικών προκλήσεων στον τουριστικό τομέα.
            Συντονισμός και Συνεργασία:
Ο Γενικός Γραμματέας του UNWTO Zurab Pololikashvili θα πραγματοποιήσει μια σειρά διμερών συναντήσεων με Υπουργούς Τουρισμού από όλες τις περιοχές του κόσμου για την προώθηση της συνεργασίας και την ενίσχυση των συνεργασιών για την προώθηση του τουρισμού για βιώσιμη ανάπτυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω