Ενίσχυση υπηρεσιών Δήμου Σφακίων

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Η περίοδος που ζούμε είναι κρίσιμη για τις τοπικές κοινωνίες, με τους Δημάρχους να έχουν καίριο ρόλο στη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος των Σφακίων, Γιάννης Ζερβός, πραγματοποίησε σημαντικές επισκέψεις στα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Εσωτερικών, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και την ανάπτυξη του τοπικού κοινοτικού ιστού.
          Στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, είχε συνάντηση με τον Σφακιανό Γεώργιο Ζερβό, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου, Περιφερειακής Ανάπτυξης-Ταμείο Συνοχής, και συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική ανάπτυξη και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη για δημιουργία νέων οικονομικών ευκαιριών στην περιοχή, με την προώθηση βιώσιμων αναπτυξιακών σχεδίων.
          Επίσης, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του υπουργείο Εσωτερικών, κυρία Αφροδίτη Διαμαντοπούλου και υπηρεσιακούς παράγοντες στην προσπάθεια προώθησης αιτημάτων του Δήμου Σφακίων. Θέμα της συνάντησης ήταν η ανάγκη για ενίσχυση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, καθώς και η ανάπτυξη σχεδίων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή.
          Στο πλαίσιο αυτό μείζων θέμα είναι οι άμεσες προσλήψεις προσωπικού βάσει του υφιστάμενου Οργανογράμματος καθώς ο Δήμος Σφακίων αυτήν την στιγμή έχει μόνο έξη διοικητικούς υπαλλήλους.
          Στην διάρκεια των συναντήσεων ο Δήμαρχος Γιάννης Ζερβός εξέφρασε την εκτίμησή του για την υποδοχή του στα υπουργεία και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κράτους για την υλοποίηση αποτελεσματικών πολιτικών που θα εξυπηρετούν τους πολίτες.
          Οι συναντήσεις συνδικάστηκαν με την συμμετοχή του Δημάρχου Γιάννη Ζερβού στην ΙΖ’ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στην Αθήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω