Ροή Ειδήσεων

Ενημερωτική εκδήλωση ΤΕΚΑ

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΤΕΚΑ | Νέα δεδομένα για εργοδότες και επιχειρήσεις» διοργανώνει το Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ), σε συνεργασία με τον e-ΕΦΚΑ, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16:30.
Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματικούς φορείς και ελεύθερους επαγγελματίες και θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, τόσο διά ζώσης στην αίθουσα «Ερμής» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις, όσο και διαδικτυακά.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα, που επιφέρει η έναρξη λειτουργίας του ΤΕΚΑ, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα ζητήματα της υπαγωγής των ασφαλισμένων στο Ταμείο, τις αλλαγές στη διαδικασία υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) και καταβολής εισφορών.
Για συμμετοχή στην εκδήλωση μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης απαιτείται προεγγραφή μέχρι την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν με email οδηγίες εισόδου στην πλατφόρμα. Επιπλέον, η εκδήλωση θα προβληθεί και σε live streaming μέσω της σελίδας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο YouTube.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
16:30 Εγγραφές – Άνοιγμα ΕκδήλωσηςΧαιρετισμός17:00 – 17:20Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών ΥποθέσεωνΚωστής ΧατζηδάκηςΥφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών ΥποθέσεωνΠάνος ΤσακλόγλουΤο νέο Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης17:20 – 17:40Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόεδρος τηςΠροσωρινής Διοικούσας του ΤΕΚΑ Παυλίνα ΚαρασιώτουΑ’ Υποδιοικητής e-ΕΦΚΑ και μέλος της Προσωρινής Διοικούσαςτου ΤΕΚΑ Αλέξανδρος ΒαρβέρηςΑπεικόνιση της ασφάλισης επικουρικού κλάδου ΤΕΚΑ17:45 – 18:00Υπαγωγή Ασφαλισμένων (Υπαγόμενα πρόσωπα, Διαδικασία, Μητρώο)Α. Νιφόρου18:00 – 18:15Μη Μισθωτοί (Υπαγωγή, Ειδοποιητήρια)Γ. Ζαφειρόπουλος18:15 – 18:45Εργοδότες (Υποβολή ΑΠΔ, Καταβολή Εισφορών, Ασφαλιστική Ενημερότητα)Γ. Μητροφάνης18:45 – 19:00Διαχείριση Ληξιπρόθεσμων οφειλών (Ρυθμίσεις, ΚΕΑΟ)Γ. ΣτρατόπουλοςΑνοιχτή συζήτηση19:00 – 19:30 Q & A – Διευκρινήσεις σε ερωτήματα των συμμετεχόντωνΤΕΚΑ | Νέα δεδομένα για εργοδότες και επιχειρήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω