Εντεταλμένος Σύμβουλος ΣΕΤΕ

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Ο Αλέξανδρος Θάνος αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), από τις 15 Ιουνίου 2023. Η απόφαση αυτή, δημιουργίας θέση Εντεταλμένου Συμβούλου, σηματοδοτεί μια νέα πορεία του ΣΕΤΕ μετά την εκλογή του νέου Προέδρου κ. Ιωάννη Παράσχη, καθώς είναι ο πρώτος μη επιχειρηματίας που αναλαμβάνει την διοίκηση του ΣΕΤΕ. Σημειώνεται ότι ο κ. Παράσχης είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
            Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Παράσχης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε στη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του ΣΕΤΕ τον Αλέξανδρο Θάνο. Ο Αλέξανδρος, με την άφιξή του, ενισχύει την ομάδα του ΣΕΤΕ, μεταξύ άλλων και σε έναν πολύ κρίσιμο τομέα για το μέλλον του Τουρισμού, αυτόν της συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με τον Αλέξανδρο και την αμέριστη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ και των στελεχών του, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το αποτύπωμα του ΣΕΤΕ στην ελληνική επιχειρηματικότητα και κοινωνία, αναδεικνύοντας τον εξέχοντα ρόλο του Τουριστικού Τομέα στην ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της χώρας μας.»
Βιογραφικό 
           
Ο κ. Αλέξανδρος Θάνος γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Κοινωνιολογία. Είναι επίσης, διπλωματούχος του Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University, με ειδίκευση στην Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρειών. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, στον τραπεζικό κλάδο.
           
Διετέλεσε Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα Παιδείας, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος καθώς και ευρωπαϊκών προγραμμάτων κατά τα έτη 2011 – 2016. Από το 2016-2019 διετέλεσε θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας και Μέλος του ΔΣ ΔΕΠΘΕ. Από το 2019 έως 2021 διετέλεσε Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τέλος από το 2022 μέχρι χθες ήταν αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω