Εξαγορά ΑΚΜΗ & Μητροπολιτικού Κολλεγίου

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού γνωστοποιήθηκε η συγκέντρωση με την οποία η εταιρεία με την επωνυμία «BC Partners Management GR Limited» («BC Partners»), αποκτά εμμέσως έλεγχο επί των εταιρειών με την επωνυμία «ΑΚΜΗ Ανώνυμη Εκπαιδευτική Εταιρεία» και «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ Ανώνυμη Εκπαιδευτική Εταιρεία». Η συναλλαγή εξακολουθεί να υπόκειται σε συνήθεις ρυθμιστικές εγκρίσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2ο τρίμηνο του 2023. Οι όροι της συναλλαγής δεν αποκαλύφθηκαν.
          Η BC Partners αποτελεί εταιρεία επενδύσεων ιδιωτικών κεφαλαίων, με έδρα στο Γκέρνσεϊ, (Guernsey), και μέλος του Ομίλου BC Partners, με ευρεία επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω του δικτύου των γραφείων της και κύριο αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών και επενδυτικών υπηρεσιών σε επενδυτικά κεφάλαια. Οι Στόχοι αποτελούν ανώνυμες εταιρείες, συσταθείσες στην Ελλάδα, και δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στην παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης εντός της ελληνικής επικράτειας.
          Σημειώνεται πως το Guernsey, είναι ένα νησί του Αγγλικού Καναλιού (Νησιά της Μάγχης), έξω από τις ακτές της Νορμανδίας, διαθέτοντας πρόσβαση στην ενιαία αγορά ελεύθερου εμπορίου αγαθών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρόλο που δεν είναι μέλος της.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω