Ροή Ειδήσεων

Εξαγορά ΕΛΙΝ ΒΕΡΝΤ ΑΕ

Υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας με την επωνυμία ΕΛΙΝ ΒΕΡΝΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΛΙΝ ΒΕΡΝΤ Α.Ε.) έναντι συνολικού τιμήματος
15,4 εκατ. Ευρώ, ανακοίνωσε η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.  Η ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβει χώρα με την εκπλήρωση συγκεκριμένων συμβατικών αιρέσεων, μεταξύ των οποίων, την έγκρισή της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
          Η ΕΛΙΝ ΒΕΡΝΤ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και έχει αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία βιοκαυσίμων. H εταιρεία διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής βιοντήζελ που ευρίσκεται στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου. Επιπλέον, η ΕΛΙΝ ΒΕΡΝΤ Α.Ε. διαθέτει δική της εταιρεία συλλογής αποβλήτων βρώσιμων ελαίων (ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΔΙ ΑΕΒΕ) η οποία κατέχει σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον κλάδο.
Το τμήμα Φορέα Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦΟΣΕ) της ΕΛΙΝ VERD εκπροσωπεί ΑΠΕ στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας. Στην Αττική διαθέτει δίκτυο δύο φωτοβολταϊκών πάρκων -500 KWp έκαστο- της VERD Solar Parks (100% θυγατρικής της EΛΙΝ VERD) στη Δ.K. Αφιδνών Αττικής.

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω