Εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑΣ – ΠΕΠΑΣ

[χρόνος ανάγνωσης 39 δευτερόλεπτα]

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, θα διεξαχθούν οι εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, της 1ης περιόδου του 2024, των αποφοίτων 29 ειδικοτήτων Επαγγελματικών Σχολών  (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και 2 ειδικοτήτων Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.), για το σχολικό έτος 2022-2023.
          Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν 12 εξεταστικά Κέντρα στο Ηράκλειο Κρήτης, Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καβάλα, Τρίπολη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Μυτιλήνη, Χίο και Ρόδο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά τους κέντρα από τις 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. (το αργότερο). Η εξέταση θα διαρκέσει δύο ώρες για όλες τις ειδικότητες, από τις 12:00 έως 14:00 μ.μ.
          Η διεξαγωγή των εξετάσεων πιστοποίησης αφορά στους που διαθέτουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΒΕΕ), ώστε μετά την επιτυχή συμμετοχή τους, να λάβουν Πτυχίο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιπέδου 3.
          Για τις διευθύνσεις των εξεταστικών κέντρων και την ημέρα που εξετάζεται η κάθε ειδικότητα, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται στη διεύθυνση:
https://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/2025-anakoinosi-programmatos-exetaseon-epas-pepas-dypa
          Για περισσότερες πληροφορίες για τις ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/mathitia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω