Εξετάσεις Φυσικού Νοσοκομείου – Ακτινοφυσικού Ιατρικής

[χρόνος ανάγνωσης 46 δευτερόλεπτα]

Ορίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας οι ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων Φυσικού Νοσοκομείου – Ακτινοφυσικού Ιατρικής και Φυσικού Νοσοκομείου εκτός της περιοχής ιοντιζουσών ακτινοβολιών. Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις ανωτέρω εξετάσεις ορίζεται έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες εξετάσεων:
           
α) Ημερομηνία διενέργειας των εξετάσεων για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου – Ακτινοφυσικού Ιατρικής ορίζεται η Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10.00, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής, κτίριο Ανατομίας, Μικράς Ασίας 75, Γουδή, Αθήνα. 
          β) Ημερομηνία διενέργειας των εξετάσεων για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου εκτός της περιοχής των ιοντιζουσών ακτινοβολιών  ορίζεται η Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10.00, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών,  Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής, κτίριο Ανατομίας, Μικράς Ασίας 75, Γουδή, Αθήνα.
          Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, τα οποία έχουν καθοριστεί με την αριθ. Υ7α/Γ.Π.οικ. 13475/11-2-2014 εγκύκλιό μας, υποβάλλονται στις αρμόδιες Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας.
          Για κάθε επάγγελμα απαιτείται ξεχωριστή αίτηση συνοδευόμενη με τα προβλεπόμενα, από την ανωτέρω εγκύκλιο, δικαιολογητικά.
          Μετά από σχετικό έλεγχο οι αρμόδιες Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων των Περιφερειών της χώρας συντάσσουν κατάσταση μόνο για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις (ν. 4058/2012 άρθρο 34, Α΄ 63, και την αριθ. Υ7α/Γ.Π. 13475/11-2-2014 Εγκύκλιο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω