Εορταστική πρωτοβουλία αλληλεγγύης ΠΟΠΚΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (Π.Ο.Π.Κ.Σ) σχεδιάζει την δεύτερη αποστολή υλικού προς τους σεισμοπλήκτους του νομού Ηρακλείου τώρα που πλησιάζουν οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.
Η ΠΟΠΚΣ τονίζει πως πρέπει «να συνδράμουμε τους συμπατριώτες μας που φέτος δεν θα νιώσουν την θαλπωρή των εορτών και να προσπαθήσουμε να απαλύνουμε τον πόνο τους.
Για αυτό το σκοπό ζητάμε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ σε κουτί, χυμοί μακράς διαρκείας, κονσέρβες μακράς διαρκείας, μπισκότα, τσάι) καθώς και είδη ατομικής υγιεινής όπως μωρομάντηλα, κ.λ.π, μέχρι την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.
Τα είδη θα συγκεντρωθούν στα γραφεία των τοπικών συλλόγων. Μετά τη συγκέντρωση του υλικού ο Πρόεδρος κάθε συλλόγου θα επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία με mail, στο mail της Ομοσπονδίας [email protected] η οποία θα κάνει και την αποστολή του υλικού.
Η Π.Ο.Π.Κ.Σ κατόπιν επικοινωνίας με τις τοπικές αρχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, και του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων απευθύνει την νέα έκκληση προς τους Πρόεδρους των Κρητικών Σωματείων, τα Διοικητικά Συμβούλια, και τα μέλη των Σωματείων καθώς και τους φίλους της Κρήτης για την συμπαράσταση τους στους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας.»
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού της ρόλου η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Κρητών, πραγματοποίησε ήδη μια πρώτη επιτυχημένη παράδοση υλικού, με δυο (2) φορτηγά, που περιλάμβανε κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες), μαξιλάρια, στρώματα καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, στους πληγέντες συμπατριώτες μας στο Αρκαλοχώρι στις 19-10-2021,που βασίστηκε στη συμβολή και βοήθεια των Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων που είναι μέλη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω