Ροή Ειδήσεων

Επανεκλογή Νίκου Βουρλάκη

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Νίκος Βουρλάκης, μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής, 28 Νοεμβρίου 2021 στην Αθήνα, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας» (Ε.Σ.Ε.Ε.).
Ο κ. Νίκος Βουρλάκης, τόνισε: «Η επανεκλογή μου στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε. δίνει συνέχεια στην εκπροσώπηση  των πολύ μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπορικών επιχειρήσεων. Η διεκδικητική αγωνιστική κατεύθυνση που εκφράστηκε μέσα από τα ψηφοδέλτια της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων έχει συνέχεια και σε αυτή την συνέχεια θα βαδίσουμε στα επόμενα 3 χρόνια μέσα στο Δ. Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε.».
Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) από το 1994 αποτελεί την τριτοβάθμια οργάνωση του Ελληνικού Εμπορίου, η οποία δημιουργήθηκε από την ανάγκη των μεγάλων τοπικών εμπορικών συλλόγων για συνεργασία και συνένωση δυνάμεων, με στόχο την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων του εμπορικού κλάδου. Εκπροσωπεί θεσμικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Διαθέτει στη δύναμή της 17 Ομοσπονδίες, 325 Εμπορικούς Συλλόγους και Συνδέσμους Εμπορικών Αντιπροσώπων από όλη τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω