Επενδυτικό σχέδιο Metaxa Group

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Με ριζική ανανέωση των ξενοδοχειακών του μονάδων κάνει ποδαρικό στην νέα τουριστική περίοδο ο Metaxa Hospitality Group, καθώς υλοποίησε επενδυτικό σχέδιο ύψους 71 εκατ. ευρώ.  
Συγκεκριμένα, το 5* ξενοδοχείο «Creta Maris Resort» στη Χερσόνησο Ηρακλείου, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 27 Απριλίου 2023, με αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, στοχεύοντας στην ουσιαστική βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών του, με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια και στη γαστρονομία.   
Επιπλέον, το 5* «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa», μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία του στην Οία της Σαντορίνης, μετονομάστηκε σε «Santo Pure Oia Suites & Villas» και ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 20 Απριλίου.
Τέλος, το ξενοδοχείο «TUI MAGIC LIFE Candia Maris» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του και υποδέχεται επισκέπτες από τις 19 Απριλίου.  
          Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε: «Στον Όμιλό μας επιμένουμε να ονειρευόμαστε, να τολμάμε και να επενδύουμε στην αναβάθμιση και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε και φέτος τους επισκέπτες μας, ανανεωμένοι, με αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες, πάντα με χαμόγελο και αγάπη για την αυθεντική, ελληνική φιλοξενία.» 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω