Ροή Ειδήσεων

Επεξεργασία Λυμάτων Παλαιόχωρας

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Παλαιόχωρας – Κουντούρας, προϋπολογισμού 5.242.098 €. Σύμφωνα με την σύμβαση προθεσμία εκτέλεσης της κατασκευής των εγκαταστάσεων, ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, ενώ μετά την περάτωση της εγκατάστασης, ακολουθεί η δοκιμαστική λειτουργία – συντήρηση των εγκαταστάσεων από τον Ανάδοχο για δώδεκα (12) μήνες και ακολούθως η πλήρης λειτουργία-συντήρηση και εγγύηση των εγκαταστάσεων από τον Ανάδοχο για δέκα (10) έτη. Επίσης έγινε γνωστό, ότι, «το υποέργο 2 της Πράξης, που περιλαμβάνει την κατασκευή όλων των αντλιοστασίων, τον υποθαλάσσιο αγωγό και μέρος των δικτύων για τη συλλογή-μεταφορά των λυμάτων προς την Ε.Ε.Λ. και των αγωγών διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων, εκτελείται ήδη από τις 28-08-2019 και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εντός του έτους. Το υπόλοιπο μέρος των δικτύων μεταφοράς λυμάτων από τα αντλιοστάσια στον χώρο του Βιολογικού, κατασκευάστηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: Αναβάθμιση Δημοτικής Οδού Παλαιόχωρας -Κουντούρας.
Η υπογραφή της σύμβασης του έργου έγινε για συμβολικούς λόγους στον προβλήτα του λιμένος στην Παλαιόχωρα, παρόντων του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Χανίων Νίκου Καλογερή και
με την συμμετοχή του Δημάρχου Σελίνου Καντάνου Αντώνη Περράκη, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Σελίνου Γιάννη Βαρδουλάκη, του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας Δρ. Μανόλη Διαλυνά, της Προϊσταμένης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Κρήτης Μαρίας Κασωτάκη, όπως και στελεχών του Δήμου, της Π.Ε Χανίων αλλά και πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω