Επιδοτούμενη μετεκπαίδευση εργαζομένων Τουρισμού

Αιτήσεις για το πρόγραμμα επιδοτούμενης μετεκπαίδευσης 1.250 εργαζομένων και πρόσκαιρα ανέργων του τουριστικού κλάδου σε 18 περιοχές της Ελλάδας, ανοίγει στις 15 Δεκεμβρίου 2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ειδική εφαρμογή στο mintour.edu.gr έως 23 Δεκεμβρίου 2021.
Οι 5 ειδικότητες είναι οι εξής: α) Υπηρεσία Υποδοχής, β) Επισιτισμός, γ) Μαγειρική τέχνη, δ) Ζαχαροπλαστική τέχνη και ε) Οροφοκομία.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Τουρισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Βόρεια Κέρκυρα, Νότια Κέρκυρα, Βόλο, Δελφούς, Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ερμιόνη, Καλαμάτα, Λουτράκι (με έδρα Κόρινθο), Ναύπλιο (με έδρα Άργος), Πάτρα, Πύργο, Ρόδο.
Η παρακολούθηση των προγραμμάτων, συνολικής διάρκειας 380 ωρών, παρέχεται δωρεάν, είναι υποχρεωτική για το σύνολο του εκπαιδευτικού προγράμματος και περιλαμβάνει θεωρητικό καθώς και εργαστηριακό κομμάτι. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι μετεκπαιδευόμενοι δικαιούνται επίδομα μετεκπαίδευσης, που καθορίζεται και καταβάλλεται από τον ΟΑΕΔ.
Τα τμήματα μετεκπαίδευσης απευθύνονται σε εργαζομένους και πρόσκαιρα ανέργους στον κλάδο του τουρισμού, οι οποίοι δεν κατέχουν τίτλους σπουδών τουριστικής εκπαίδευσης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησής τους, οι απόφοιτοι αποκτούν την υπαλληλική ιδιότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω