Ροή Ειδήσεων

Επιδότηση εξοπλισμού τηλεοπτικού σήματος

[χρόνος ανάγνωσης 37 δευτερόλεπτα]

Προθεσμία μέχρι τις 15 Μαρτίου 2023, έχουν οι πολίτες και επιχειρήσεις που είναι εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, να υποβάλουν αίτηση για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού μέσω του προγράμματος «Λευκές Περιοχές».
          Την επιχορήγηση για πρόσβαση σε προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, έχουν δικαίωμα οι μόνιμοι κάτοικοι Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ).
Ειδικότερα η επιδότηση αφορά σε νοικοκυριά και όχι σε μεμονωμένους δικαιούχους ή επιχειρήσεις και αφορά αποκλειστικά στο συγκεκριμένο ακίνητο που δηλώνεται στην αίτηση.  Το ποσό της επιδότησης δίνεται απευθείας στον πάροχο που θα επιλέξει ο δικαιούχος. Την αίτηση υποβάλουν και όσοι από τους δικαιούχους των νοικοκυριών θέλουν να διορθώσουν λανθασμένα στοιχεία παλαιότερης αίτησης στο πλαίσιο της δράσης.
          Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους στην ιστοσελίδα https://white-areas.gov.gr/ ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.
          Μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας οι πολίτες μπορούν να ελέγξουν εάν ανήκουν στις «Λευκές Περιοχές», ανά Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο και Δημοτική Ενότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω