Επιθεωρήσεις έργων Κρήτης

[χρόνος ανάγνωσης 51 δευτερόλεπτα]

«Οι διεργασίες για τον διεθνή αερολιμένα Καστελλίου βρίσκονται στο 25% και αναμένεται να λειτουργήσει το 2027 ενώ εντός του 2023 αναμένεται να προκύψει ο προσωρινός ανάδοχος για το έργο Χανιά – Ηράκλειο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Με το κυβερνητικό μας πρόγραμμα υποδομών η Κρήτη μπαίνει σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης», τόνισε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάου κατά την διήμερη επίσκεψή του, στην Κρήτη. Ακόμη ο κ. Νίκος Ταχιάου επισκέφθηκε το Φράγμα Μπραμιανού και το τμήμα Αγίου Νικολάου – Νεάπολης, του ΒΟΑΚ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.
            Ειδικότερα ο κ. Υφυπουργός ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Κρήτη από τα Χανιά και επισκέφθηκε τις θέσεις χάραξης του τμήματος Χανίων –  Κισσάμου του ΒΟΑΚ και στη συνέχεια, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ), Θεόδωρο Νίνο και Αριστείδη Παπαδογιάννη αντίστοιχα και στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς και μέλη της Διοικούσας και της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του ΤΕΕ, ενώ επισκέφθηκε και τη Γέφυρα Ρέματος Κερίτη. Ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του, μεταβαίνοντας στις θέσεις χάραξης του τμήματος Χανίων – Ηρακλείου του ΒΟΑΚ.
            Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της επίσκεψής του ο Υφυπουργός, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη ενώ νωρίτερα, επιθεώρησε το εργοτάξιο του υπό κατασκευή αεροδρομίου στο Καστέλλι, μαζί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Βουλευτή Ηρακλείου, Μάξιμο Σενετάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω