Επιμορφωτικό Πρόγραμμα επαγγελματιών εστίασης

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 17 δευτ.]

Ξεκίνησαν από 31 Ιανουαρίου η υποβολή συμμετοχής για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελούμενων/ καταρτιζόμενων στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία».
Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, υλοποιείται σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης. Ειδικότερα απευθύνεται σε εργαζομένους, συμπεριλαμβανομένων των εποχικών, της εστίασης (σεφ, μάγειρες, ζαχαροπλάστες), από τις περιοχές της Κρήτης, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο έργο.
          Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία» υλοποιείται στους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Η συγκρότηση τμημάτων αφορά στο σύνολο της περιοχής παρέμβασης (Κρήτη) και απευθύνεται σε όλους όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον και πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας
για συμμετοχή στην παρούσα ενέργεια.
          Οι ωφελούμενοι θα επιλεχθούν με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία της αίτησης συμμετοχής (first in first out, FIFO) και μέχρι να καλυφθεί το σύνολο των προσφερόμενων θέσεων σύμφωνα με την παρούσα Πρόσκληση.
          Στόχος του είναι να ενδυναμώσει τους καταρτιζόμενους, ειδικά όσους εργάζονται στον κλάδο της εστίασης, με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να υιοθετήσουν την Κρητική Διατροφή, ως πρεσβευτές της υγιεινής ζωής, τόσο για την εξέλιξή τους ως επαγγελματίες, όσο και για την παροχή ποιοτικών και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών. 
Οι ωφελούμενοι θα λάβουν υπηρεσίες κατάρτισης και πιστοποίησης προσόντων. 
          Η παρούσα πρόσκληση αφορά στην επιλογή των ωφελούμενων για την υλοποίηση πέντε (5) τμημάτων των 25 ατόμων στις περιοχές:
Ηράκλειο (2 τμήματα)
Χανιά (1 τμήμα)
Σητεία (1 τμήμα)
Ρέθυμνο (1 τμήμα)
διάρκειας 62 ωρών το καθένα, με τη μέθοδο της δια ζώσης εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σαράντα πέντε (45) ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης, δώδεκα (12) ώρες εργαστήρια και πέντε (5) ώρες για εκπαιδευτική επίσκεψη.
          Συνολικά οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων κατάρτισης είναι εκατόν είκοσι πέντε (125) άτομα, εργαζόμενοι στην εστίαση, καθώς και εποχικοί με εμπειρία στον τουρισμό και συγκεκριμένα στις ειδικότητες: σεφ, μάγειρες και ζαχαροπλάστες.
          Για υποστήριξη στην υποβολή της αίτησής τους και την ανάρτηση των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 ‐ 15:00 στο τηλέφωνο 2810792207 (εσωτ. 13 και 14) και στα email: [email protected], [email protected].

Αναλυτικά η Πρόσκληση του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία»:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω