Ροή Ειδήσεων

Επιπλέον πτήσεις από Ολλανδία

Σημαντικές συναντήσεις για την απελευθέρωση της τουριστικής κίνησης από την Ολλανδία προς την Ελλάδα είχε ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, κατά την επίσκεψή του στην Ολλανδία.
Ο κ. Θεοχάρης ενημέρωσε ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει την κάλυψη των νοσηλευτικών δαπανών για όσους φιλοξενούμενους τυχόν νοσήσουν από Covid-19 στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η δαπάνη αυτή δεν καλύπτουν μέχρι στιγμής οι ολλανδικές ασφαλιστικές εταιρείες, υποχρεώνοντας τους tour operator να ακυρώνουν τις πτήσεις σε χώρες οι οποίες βρίσκονται στην «κίτρινη» ζώνη ή να επαναπατρίζουν τους ταξιδιώτες τους σε περίπτωση μεταβολής της ταξιδιωτικής οδηγίας. Ακόμη επισήμανε ότι η πρόθεση της χώρας μας είναι να δέχεται κατά την είσοδο ταξιδιώτες είτε με PCR test 72 ωρών, είτε με rapid test 24 ωρών.
Ακολούθως, στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ολλανδίας (ANVR), κ. Frank Oostdam και το Γενικό Διευθυντή της TUI Nederland, κ. Arjan Kers, ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού συζήτησε τις δυνατότητες επέκτασης της τουριστικής σεζόν, με επιπλέον πτήσεις από την Ολλανδία προς την Ελλάδα ως τις αρχές Νοεμβρίου, ώστε να συμπεριληφθούν οι φθινοπωρινές διακοπές για τους Ολλανδούς μαθητές, στο τέλος Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω