Επιστημονικό συνέδριο Μυλοποτάμου

Οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου «Ο Μυλοπόταμος Ρεθύμνου στην Ελληνική Επανάσταση (1821-1832)» που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος Δήμου Μυλοποτάμου, θα μεταδοθούν ζωντανά με livestreaming μέσω του καναλιού «Πολιτισμός Μυλοπόταμος» στο Υou Τube, με αναμετάδοση από την αντίστοιχη σελίδα «Πολιτισμός Μυλοποτάμου» στο facebook, επίσης από τον ραδιοφωνικό σταθμό Talos FM 88,6 αλλά και μέσω διαδικτύου στο www.talosfm.gr.
Με το συνέδριο αυτό συνεχίζονται οι επετειακές εκδηλώσεις του πολιτιστικού φεστιβάλ «Ταλλαία ’21 – Διακόσια χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία».
Το συνέδριο διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» σε συνδιοργάνωση με την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου – Περιφέρειας Κρήτης υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα ’21».
Υπενθυμίζουμε, πως για την είσοδο κοινού στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου και το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στο Στέκι Περάματος θα τηρείται η κείμενη νομοθεσία περί μη διασποράς του κορωνοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω