Επιτραπέζια παιχνίδια ΙΤΕ

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Για πρώτη φορά, ένα ερευνητικό ίδρυμα, το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας – ΙΤΕ, διοργανώνει μια εκδήλωση ανάδειξης επιτραπέζιων παιχνιδιών επιστημονικού θέματος, στο πλαίσιο εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 ετών λειτουργίας του ΙΤΕ, σε συνεργασία και με την υποστήριξη φορέων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του παιχνιδιού.
            Η εκδήλωση «Ανακάλυψε τον κόσμο της επιστήμης παίζοντας», θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου, στο κέντρο της πόλης, την Παρασκευή 22 από τις 16:00 έως τις 22:00 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 10:00 έως τις 19:00 για θα αποκαλυφθεί ο κόσμος της επιστήμης, παίζοντας! Μάλιστα κάποιοι τυχεροί επισκέπτες θα κερδίσουν επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικά βιβλία επιστημονικού θέματος, μέσω κλήρωσης!
            Η ανάπτυξη του σύγχρονου επιτραπέζιου είναι συγκλονιστική, αγγίζοντας πλέον όλες τις ηλικίες, με μεγάλη ποικιλία στη θεματολογία και στο επίπεδο δυσκολίας. Σε αυτή λοιπόν την «έκρηξη» δε θα μπορούσε ο χώρος της επιστήμης να μη δίνει την αφορμή για την ανάπτυξη κορυφαίων παιχνιδιών, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να κάνουν επιστημονικές έννοιες προσιτές, ενώ γενικά φαντάζουν δυσνόητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω