Επιτυχής Αυλαία Παγκρήτιου Forum Αθήνας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 4 δευτ.]

Το 3ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων σε Ξενοδοχεία & Δίκτυα Διανομής στην Αθήνα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας πίσω του μια σειρά από ελπιδοφόρες προοπτικές για την κρητική γαστρονομία και την τοπική οικονομία. Η σημαντικότερη διοργάνωση προώθησης προϊόντων της Κρήτης στην πρωτεύουσα, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, συγκέντρωσε εκπροσώπους της κρητικής γεωργίας, κτηνοτροφίας, και βιομηχανίας τροφίμων, καθώς και εκπροσώπους από ξενοδοχειακές μονάδες και δίκτυα διανομής.
          Το φετινό Forum έδωσε έμφαση στη συνεργασία μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων του τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης, δημιουργώντας ένα κλίμα άμεσης επικοινωνίας και εμπορικών συναλλαγών. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις που προηγήθηκαν της αυλαίας του Forum διαμόρφωσαν το έδαφος για την υπογραφή σημαντικών εμπορικών συμφωνιών, ενισχύοντας τις δεσμεύσεις μεταξύ παραγωγών και εμπόρων.
          Σε μια εποχή όπου η τοπική παραγωγή και η γαστρονομία αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία για τους καταναλωτές, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την προώθηση της κρητικής γαστρονομίας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου, ενώ οι επιχειρηματίες του κλάδου είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν νέες συνεργασίες και να εμπλουτίσουν τις κάρτες των μενού τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας και γνήσιας κρητικής γεύσης. 
          Με τη συμμετοχή περισσότερων 13 ξενοδοχειακών ομίλων, που εκπροσωπούν 620 ξενοδοχεία, 25 Super Markets, 13 Δικτύων Διανομής, 7 Delicatessen και 5 Εστιατορίων, το 3ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στην Αθήνα αποδείχθηκε μια ακόμα φορά ένας σημαντικός θεσμός για την προώθηση της κρητικής γαστρονομίας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Με την ελπίδα και την προοπτική νέων επιτυχιών και συνεργασιών, η αυλαία του Forum κλείνει, αλλά η γεύση και η ποιότητα των κρητικών προϊόντων συνεχίζει να διαπνέει τις γευστικές επιλογές των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω