Επιχειρηματικός Οδηγός Ολλανδίας 2023

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Υπάρχουν δυνατότητες περαιτέρω αύξησης των ελληνικών εξαγωγών προϊόντων όπως είναι για παράδειγμα τα τρόφιμα (φρούτα, ελαιόλαδο, κρασιά, ψάρια), τα προϊόντα αλουμινίου, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής τα οποία είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας και διεθνώς ανταγωνιστικά, καταγράφεται στον «Οδηγό Επιχειρείν στην Ολλανδία 2023», του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Χάγη.
Στον Οδηγό σημειώνεται ότι απαιτείται αυστηρή τυποποίηση των προϊόντων και ιδίως ανταγωνιστικές τιμές. Εκτιμάται ως απαραίτητη η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων σε Διεθνείς κλαδικές Εκθέσεις που διοργανώνονται στην Ολλανδία. Η Ολλανδία, ως χώρα διερχομένων κεφαλαίων και εμπορευμάτων, τα οποία διακινούνται από τα εγκαταστημένα στον ολλανδικό χώρο παραρτήματα πολυεθνικών επιχειρήσεων λόγω της γεωγραφικής της θέσης στην Ευρώπη, μπορεί να αποτελέσει αγορά στόχο για εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων.
Παράλληλα υπάρχει «Συμφωνία Αποφυγής Διπλής Φορολογίας και Αποτροπής της Φοροδιαφυγής εν σχέσει προς τους φόρους εισοδήματος και κεφαλαίου μετά του πρωτοκόλλου αυτής μεταξύ της Ελλάδας και της Ολλανδίας» (1981, N.1455/1984, ΦΕΚ 89/Α/18.6.1984). Στις 18.1.2006 υπεγράφη Πρωτόκολλο τροποποίησης της εν λόγω Συμφωνίας, το οποίο ετέθη σε ισχύ από 1.7.2006 (N3464/2006, ΦΕΚ124/Α/16-6-06).

Αναλυτικά ολόκληρος ο «Οδηγός Επιχειρείν στην Ολλανδία 2023»:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω