Ροή Ειδήσεων

Ευρωπαϊκή αναγνώριση «Ηλιαχτίδας»

Το Κοινωφελές Ίδρυμα TUI Care Foundation στηρίζει τη δράση του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα», περιλαμβάνοντας την στο Πρόγραμμα του Ιδρύματος «100 Helping Hands».
          Η δωρεά από το TUI Care Foundation βοήθησε στην κάλυψη μέρους των δράσεων και των λειτουργικών εξόδων των δύο διακριτών υποστηρικτικών δομών του Συλλόγου, της Δομής Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και του Ξενώνα Φιλοξενίας «η ηλιαχτίδα».
          Η ομάδα της Ηλιαχτίδας, το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη και οι εθελοντές, με τη δωρεά  από το TUI Care Foundation, αποκτά τη δυνατότητα ο Σύλλογος να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας ψυχοκοινωνική στήριξη στους ωφελουμένους του.
          Οι άνθρωποι της Ηλιαχτίδας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς το Ίδρυμα TUI Care Foundation για την αναγνώριση και την υποστήριξη του έργου τους.
          Το Ίδρυμα TUI Care Foundation βασίζεται στη δυναμική του τουρισμού, ως μέσο για την επίτευξη του κοινού καλού, υποστηρίζοντας και δημιουργώντας νέες συνεργασίες και προγράμματα που αφενός γεννούν ευκαιρίες για τη νέα γενιά και αφετέρου συμβάλλουν στην ανάπτυξη των τουριστικών προορισμών σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή της πανδημίας, το TUI Care Foundation δημιούργησε το Πρόγραμμα «100 Helping Hands», προκειμένου να υποστηρίξει 100 οργανισμούς σε τουριστικούς προορισμούς που επλήγησαν σοβαρά από την πανδημία του κορωνοϊού. Στις δράσεις παροχής βοήθειας για τον κορωνοϊό συμπεριλήφθηκε και η παροχή οικονομικής στήριξης σε κοινωνικές επιχειρήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω