Ροή Ειδήσεων

Ευρωπαϊκή ασφάλεια θάλασσας

Δύο δεκαετίες μετά τα καταστροφικά ατυχήματα Erika και Prestige, το ευρωπαϊκό πλαίσιο ασφάλειας στη θάλασσα έχει εξελιχθεί για να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά στον κόσμο, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Έκθεση για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (EMSAFE). Πρόκειται για μια επισκόπηση ενός ευρέος φάσματος θεμάτων ασφάλειας στη θάλασσα, καθώς και μια εις βάθος ανάλυση συγκεκριμένων τεχνικών τομέων.
          Είναι η πρώτη έκθεση που συνδυάζει πληροφορίες από όλες τις βάσεις δεδομένων που φιλοξενεί ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια στη Θάλασσα – EMSA για να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της ασφάλειας στη θάλασσα στην ΕΕ.
          Εξετάζει την ανάπτυξη, την εφαρμογή και το καθεστώς των σχετικών προτύπων ασφαλείας της ΕΕ και των διεθνών προτύπων, με στόχο να συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση των προκλήσεων και ευκαιριών που σχετίζονται με την ασφάλεια που αντιμετωπίζει ο ναυτιλιακός τομέας, συγκεντρώνοντας ένα σύνολο βασικών τεχνικών δεδομένων που σχετίζονται με την ασφάλεια των πλοίων και τη λειτουργία τους στην Ε.Ε.
            Ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Έκθεση EMSAFE:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω