Ροή Ειδήσεων

Ευρωπαϊκό Διαστημικό Συνέδριο

Από 18 έως 23 Σεπτεμβρίου 2022, θα διεξαχθεί το Europlanet Science Congress, στην Γρενάδα της Ισπανίας. Το EPSC θα διοργανωθεί φέτος από κοινού με το ετήσιο Συνέδριο EANA (European Astrobiology Network Association) 2022, και ως εκ τούτου θα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό συνεδριών με επίκεντρο την Αστροβιολογία, καλύπτοντας μια ευρεία περιοχή επιστημονικών θεμάτων που σχετίζονται με την πλανητική επιστήμη και τις πλανητικές αποστολές.
          Παράλληλα το AbGradE επιστρέφει στις διαπροσωπικές συναντήσεις μετά από 3 χρόνια λόγω COVID 19. Φέτος σε συνεργασία με το δίκτυο EPEC στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Διαστημικού συνεδρίου EPSC2022 θα πραγματοποιήσει μονοήμερο συμπόσιο με στόχο την δικτύωση και να ενισχύσει την διακίνηση της γνώσης και των ιδεών μεταξύ φοιτητών και νέων επιστημών ανά τον κόσμο.
          Ειδικότερα η εκδήλωση του ΑbGradE στις 18 Σεπτεμβρίου στην Γρενάδα, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τους συμμετέχοντες (contributed talks) καθώς και άλλες δραστηριότητες και ομιλίες.
Σημειώνεται ότι το AbGradE αποτελεί ένα Ευρωπαϊκό δίκτυο με στόχο την δικτύωση και ανταλλαγής γνώσης των νέων επιστημόνων διαμέσου της οργάνωσης συνεδρίων και άλλων δράσεων σε θέματα της επιστήμης με έμφαση στα πεδία του διαστήματος και της Αστροβιολογίας.

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω