Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Memory»

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Memory που αφορά την αξιοποίηση και ανάδειξη της συλλογικής μνήμης σε κοινότητες μέσω καινοτόμων πρακτικών έρχεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 με την συμμετοχή κοινοτήτων από το Περού, το Βιετνάμ, την Ιταλία και την Ελλάδα (Φορτέτσα, Ηράκλειο). 
Από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 θα βρισκόμαστε στo Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου (Ανδρογέω 2) όπου θα παρουσιάσουμε την μέθοδο και τα εργαλεία του προγράμματος καθώς και την εφαρμογή του μοντέλου σε διαφορετικές κοινότητες από όλο τον κόσμο και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους συμμετέχοντες από Περού, Βιετνάμ και Ιταλία. Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση νέων πάνω σε αυτές τις μεθόδους.
Παράλληλα από τις 11.00 -15.00 στην Λότζια, στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχει έκθεση με φωτογραφίες και πολιτισμικές εκδηλώσεις από το Περού, το Βιετνάμ, την Ιταλία και την Ελλάδα.
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Action Synergy Ηρακλείου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φορτέτσας, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, σας καλούν να συμμετέχετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω