Εφοδιαστική αλυσίδα χρυσού

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Για τη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για ανάπτυξη νέων προϊόντων και την αύξηση της ελκυστικότητας του χρυσού ως αξιόπιστης κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων, ώστε να αυξηθεί το ενδιαφέρον για υπάρχοντες και νέους, επενδυτές και πελάτες, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού δεσμεύεται για ενίσχυση της διαφάνειας στην εφοδιαστική αλυσίδα.
            Ειδικότερα τα 33 μέλη του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού που λειτουργούν ορυχεία, τα οποία παράγουν συλλογικά περίπου 1.300 τόνους χρυσού ετησίως, δεσμεύθηκαν να δημοσιεύουν τα ονόματα και τις τοποθεσίες των εταίρων τους διύλισης σε τουλάχιστον ετήσια βάση, ώστε να συμπεριλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες στις οποίες προέρχονται τα κύρια έσοδα από την παραγωγή χρυσού.
            Όλα τα μέλη έχουν επίσης δεσμευτεί να ενταχθούν στην πλατφόρμα Gold Bar Integrity (GBI) και να παρέχουν, σε εμπιστευτική βάση, «βασικά δεδομένα» για τον χρυσό που έχουν παραγάγει στους συνεργάτες διύλισης. Αυτό διασφαλίζει ότι ο χρυσός εισέρχεται στην πλατφόρμα Gold Bar Integrity «στην πηγή» και είναι ένα σημαντικό βήμα στην ψηφιοποίηση του χρυσού σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, παρέχοντας στη βιομηχανία χρυσού ένα ισχυρό και επαληθεύσιμο βιβλίο υπεύθυνης εξόρυξης χρυσού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω