Ζαχαρίας Α. Χνάρης

Βιογραφικό

Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CHC GROUP – Chnaris Hotel, Management, Development & Consulting SA.

Ο Ζαχαρίας Χνάρης γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 1979 αποφοίτησε από το Β’ Λύκειο Αρένων Ηρακλείου.
Επιλέγοντας το χώρο του Τουρισμού, συνέχισε τις σπουδές του στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου. Είναι Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μετεκπαίδευση ένα χρόνο στη Γερμανία.
Από το 1988 μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει πάνω από πληθώρα σεμιναρίων και έχει λάβει πιστοποιήσεις για Budgeting/Reporting, on line digital marketing, Διαχείριση κρίσεων, Managing Hotel Review, On Line Sales, Φορολογικό Σεμινάριο Quality Management και πολλά άλλα.
Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Κατέχει Proficiency στα Αγγλικά και δίπλωμα Oberstufe στα Γερμανικά από το Inlingua Schule της Φρανκφούρτης.
          Βραβεύσεις: Έχει βραβευθεί με διεθνείς διακρίσεις στο εξωτερικό σε διάφορες διοργανώσεις (World Travel Awards, 7 Star Awards, Bizz Awards, European Business Awards) με το δίπλωμα της Αριστείας στο Hotel Management, στο Quality Management, στη διαχείριση των Πωλήσεων (Yield), Contracting & Sales και στο Hotel Consulting. Επίσης στην Ελλάδα έχει λάβει αρκετά βραβεία στα Greek Hospitality Awards, στα Tourism Awards, καθώς και πολλά για τα ξενοδοχεία που εκπροσωπεί.
          Η εργασιακή του εμπειρία είναι πολύ μεγάλη αφού ξεκίνησε να εργάζεται στα Ξενοδοχεία (επισιτιστικά τμήματα του Akti Zeus 4*) από πολύ νεαρή ηλικία (15 ετών). Λόγω αυτής της πολυετούς εμπειρίας γνωρίζει πολύ καλά όλες τις βαθμίδες και τομείς εργασίας σε ότι αφορά τα Ξενοδοχεία. Έχει άριστη γνώση όλων των υπηρεσιών, όσον αφορά το Food & Beverage, το Room Division, Contracting / sales, Yield, και γενικότερα την πλήρη διαχείριση μιας ξενοδοχειακής μονάδας.
          Σταθμοί στην καριέρα του: Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάσθηκε στην Υποδοχή του Ξενοδοχείου, AGAPI BEACH 5* για ένα έτος.
          Στη συνέχεια για 4 έτη ως υπεύθυνος κρατήσεων – υποδοχής και Υποδιευθυντής στο ξενοδοχείο Akti Zeus 4* από το οποίο είχε ξεκινήσει την καριέρα του.
          Κατόπιν ως Διευθυντής στο Ξενοδοχείο PANORAMA 4* στην Αγία Πελαγία για 2 έτη (1991 & 1992).
          Τα επόμενα 8 έτη (1993 έως και 2000) εργάσθηκε ως Γενικός Διευθυντής στο Ξενοδοχείο SERITA BEACH 5* του Ομίλου ΜΗΤΣΗ και από το 2001 έως και το 2004 εκτελούσε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Κρήτης στα Ξενοδοχεία του Ομίλου ΜΗΤΣΗ.
          Από τον Ιανουάριο του 2005 έως και το 2007 εργάσθηκε ως Γενικός Διευθυντής στο Ξενοδοχείο MINOS IMPERIAL LUXURY BEACH RESORT 5* στη ΜΙΛΑΤΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
          Από το έτος 2006 έχει ιδρύσει την εταιρεία CHC Group – Chnaris Hotel, Management, Development & Consulting, η οποία έχει ως κύριο έργο την Αγορά ή την Ενοικίαση Ξενοδοχειακών Μονάδων, το Management Ξενοδοχείων ή Τη σύναψη συμβολαίων και την διαχείριση των πωλήσεων τους, με σκοπό την αύξηση των εσόδων και την μείωση του κόστους τους. Η καινοτομία είναι ότι οι υπηρεσίες μας προσφέρονται όλες μαζί αλλά και μεμονωμένα, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε Συνεργάτη-Ξενοδόχου. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Όμιλος CHC είναι ο μοναδικός που παρέχει υπηρεσίες Hotel Consulting (Σύμβουλος Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών) στην Ελλάδα.
          Ο Όμιλος CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, βρίσκεται από το 2006 στο πλευρό των Ελλήνων και Κυπρίων ξενοδόχων, και σήμερα υπάρχουν κάτω από την ομπρέλα του 40 περίπου ξενοδοχειακές μονάδες.
Έχει αγοράσει μία μονάδα στην Elounda, έχει μισθώσει τις 4 από αυτές, σε 7 έχει την πλήρη διαχείριση, σε 24 έχει την αποκλειστική σύναψη συμβάσεων με όλους τους τουριστικούς οργανισμούς καθώς και την πλήρη διαχείριση των πωλήσεων και στις υπόλοιπες ξενοδοχειακές μονάδες έχει διάφορες άλλες υπηρεσίες.
            Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Ομίλου CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, είναι ότι δεσμεύει και εγγυάται άριστη ποιότητα, πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, αύξηση των εσόδων και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω