Ημέρα ξενοδοχειακής καριέρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις σε Χανιά και Ηράκλειο «η 1η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στα ξενοδοχεία της Κρήτης», που διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτη.
Στόχος των δράσεων η άμεση επαφή των ξενοδόχων της Κρήτης με όσους επιθυμούν να εργαστούν στο ξενοδοχειακό τομέα. Οι εκδηλώσεις με τον  ίδιο στόχο θα συνεχιστούν σύμφωνα με τους διοργανωτές καθώς όπως έγινε γνωστό  αναπτύσσεται συνεχώς το ενδιαφέρον ενώ παράλληλα υπάρχει η στήριξη των εμπλεκομένων φορέων του τουρισμού και των θεσμικών εκπροσώπων.
Στην εκδήλωση στο Ηράκλειο μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Διευθυντών ξενοδοχείων Γιώργος Σφακιανάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, ο Τάσος Παπαδάκης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, ο Νεκτάριος Μωυσάκης του σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου Νίκος Κοκολάκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Μηλάκη εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω