Η Κρήτη στο πιάτο αλλιώς

Σεμινάριο με θέμα «Η Κρήτη στο πιάτο αλλιώς» διοργανώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης (ΛΑΚ), με εισηγητή τον καταξιωμένο Chef Γιάννη Κορνάρο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, στις 4 το απόγευμα.
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή εκπαίδευσης, για ένα άριστο αποτέλεσμα υψηλών απαιτήσεων, που όπως πάντα οι Αρχιμάγειρες της Κρήτης καταβάλλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω