Η Τέχνη του Κρασιού

Επιχειρηματικές Συναντήσεις

Καταξιωμένοι οινοχόοι εστιατορίων με αστέρια Michelin από Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Δανία και Λιθουανία, 25 στο σύνολο επισκέφθηκαν την Κρήτη προκειμένου να γνωρίσουν το Κρητικό κρασί .
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αυθεντική Κρήτη και να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης «Wines of Crete». Δοκιμάστηκαν πάνω από 200 κρητικές ετικέτες από τα 28 οινοποιεία που συμμετείχαν στην δράση. Επίσης, επισκέφθηκαν οινοποιεία, αμπελώνες και οινοποιητικές περιοχές ώστε να γνωρίσουν εις βάθος το κρητικό κρασί.
Η επίσκεψη των οινοχόων σε αμπελώνες ήταν μια μοναδική εμπειρία που συνδύασει την εξερεύνηση της φύσης, την κατανόηση της διαδικασίας της οινοποίησης και τη γευσιγνωσία των κρασιών. Ήταν μια ευκαιρία να εμβαθύνουν στην κουλτούρα του Κρητικού κρασιού, να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα.
Παράλληλα επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κρητική μουσική, χορό από τοπικούς καλλιτέχνες και την Κρητική κουζίνα.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αυθεντική Κρήτη και να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

Πηγή 16o Τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω