Θέση Ειδικού Συμβούλου ΠΕ Ρεθύμνης

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 18 δευτ.]

Την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επί θεμάτων υλοποίησης έργων υποδομών που σχετίζονται με την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας ακολουθεί τη θητεία της Αντιπεριφερειάρχη, για την επικουρία της οποίας προσλαμβάνεται και δεν μπορεί να υπερβαίνει τη θητεία της περιφερειακής περιόδου εντός της οποίας προσλαμβάνεται.
Η πρόσληψη θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 243 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α’/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης -Πρόγραμμα Καλλικράτης», όπως έχει αντικατασταθεί με το άρθρο 214 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/Α’/19-7-2018), «Πρόγραμμα Κλεισθένης».
Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση της θέσης του Ειδικού Συμβούλου πρέπει να έχουν:
✓ Πτυχίο ή Δίπλωμα Τοπογράφου Μηχανικού, Σχολής Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
✓ Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, σχετιζόμενος με το αντικείμενο της απασχόλησης και ιδιαίτερα με Γεωχωρικά Δεδομένα.
✓ Άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας και επιπλέον τουλάχιστον πολύ καλή γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας.
✓ Ειδίκευση σε επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία ανάλογη με τα αντικείμενα στα οποία θα απασχοληθούν, εν προκειμένω με Γεωχωρικά δεδομένα. Επίσης, η ειδίκευση ή η εμπειρία αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανόμενων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας ή από την ιδιότητά τους ως πρώην αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  
            Οι υποψήφιοι υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή ή έχει εκδοθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή (στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων), στο Τμήμα Προσωπικού – Μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, Τ.Κ. 74131 – Ρέθυμνο, υπόψη κ. Γεωργίου – Νικολάου Πανταζή (τηλ. επικοινωνίας: 28313-40721, -40735, -40792), σχετική αίτηση στην οποία θα αναφέρεται η θέση για την οποία υποβάλλουν υποψηφιότητα.

Ολόκληρη η Προκήρυξη Θέσης Ειδικού Συμβούλου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω