Θανάσης Βούρδας – Νέα Αντίληψη

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 29 δευτ.]

Δυναμική χαρακτηρίζεται η παρουσία του Θανάση Βούρδα, σύμβουλου επικοινωνίας και ψηφιακού Marketing, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό Νέα Αντίληψη του νυν Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο χρόνια είναι ενεργό μέλος της επιτροπής τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου ως ειδικός σύμβουλος marketing.
Ο Θανάσης Βούρδας επισήμανε: «Πιστεύω οτι Χρήσιμος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης κι επέλεξα να αναμειχθώ με τα κοινά γιατί πιστεύω οτι μπορώ να είμαι χρήσιμος για την πόλη μας, χρήσιμος για τους πολίτες και χρήσιμος για τις επόμενες γενιές».
Επέλεξα να συνταχθώ με την ομάδα του Κύριου Μαρινάκη γιατί είναι μια ομάδα με εμπειρία, μια ομάδα που έχει μάθει από τα λάθη της, μια ομάδα που έχει άκρως δημοκρατικές διαδικασίες, μια ομάδα που είχε το όραμα να αλλάξει το Ρέθυμνο και έχει ακόμη την θέληση και το όραμα να οδηγήσει το Ρέθυμνο στην νέα εποχή.
Σε μια εποχή που θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις όσον αφορά το περιβάλλον, τον τουρισμό, την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την παιδεία και την πρόνοια, επέλεξα την ομάδα που έχει τα έμπειρα στελέχη να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την πρόκληση και την ομάδα που εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα που έχουν ακριβώς το ίδιο όραμα:
Να δημιουργήσουμε το Ρέθυμνο της επόμενης 20ετίας.
Στις επόμενες ημέρες θα δούμε τα εμβληματικά έργα που γίνονται ή που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν και θα φέρουν το Ρέθυμνο στο επίκεντρο της Κρήτης, με πράσινη ανάπτυξη, με τουριστική ανάπτυξη, με επίκεντρο τον πολίτη, τον επιχειρηματία αλλά και τον επισκέπτη.
Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε όσα δεν μας αρέσουν και να κάνουμε το Ρέθυμνο μια πόλη που όχι απλά επιστρέφεις, αλλά μια πόλη που μένεις, ερωτεύεσαι και ζεις.
Ο Αθανάσιος Βούρδας είναι απόφοιτος του Liverpool John Moores University, με εξειδίκευση στο E-commerce. Έχει εργαστεί για πάρα πολλά χρόνια στον τομέα του τουρισμού, της επικοινωνίας και της διαφήμισης.
Από το 2020 είναι ιδρυτής του γραφείου ψηφιακού μάρκετινγκ «DIGIADS» με έδρα το Ρέθυμνο, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, διαχείριση κοινωνικών δικτύων, συνεργασίες με Έλληνες και διεθνής publishers, υπηρεσίες mail marketing, καθώς επίσης και την παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου για διαφημιστική τοποθέτηση σε όλα τα ψηφιακά μέσα.
Συνεργάζεται με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο τομέα του Τουρισμού, γραφεία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων, τουριστικά καταλύματα, γραφεία διοργάνωσης ταξιδίων καθώς επίσης και επιχειρήσεις από όλους τους εμπορικούς τομείς.
Πρόσφατα ξεκίνησε την αποκλειστική συνεργασία με την Viber, ως αποκλειστικός συνεργάτης της για την Κρήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω