Θετικά μηνύματα τουρισμού 2024

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Με θετικά μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2024, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε μία λαμπρή εκδήλωση στις Αρχάνες.  
Η φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από προηγούμενα έτη, αντανακλά τη συνειδητοποίηση των ξενοδόχων για τη σημασία της κοινότητας και της αμοιβαίας στήριξης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο καθένας είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις ευχές του για το νέο έτος, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.
          Ο Νίκος Χαλκιαδάκης Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, που εκπροσωπούσαν όλη την Κρήτη αλλά και ευρύτερα την τουριστική οικονομία του νησιού. Με τις ευχές του για ένα επιτυχημένο έτος δεσμεύτηκε για συνεχή συμβολή των ξενοδόχων στην τοπική κοινωνία.
          Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γιάννης Χατζής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης Μανώλης Τσακαλάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης, ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας, ο Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης και ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Σφακιανάκης.
          Η κοπή της πίτας των ξενοδόχων Ηρακλείου, αποτελεί μια παράδοση που έχει ως στόχο την ενίσχυση δημιουργίας θετικών συναισθημάτων και ανταλλαγής χαράς μεταξύ των ανθρώπων, διαμορφώνοντας έτσι μια κοινότητα που στηρίζει και ενισχύει την ανάπτυξη της οικονομίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Με την ελπίδα για ένα επιτυχημένο και ευημερούν έτος, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ηράκλειο της Κρήτης αποτέλεσε μια όμορφη στιγμή κοινωνικής συνδεσιμότητας και ελπίδας για το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω