Ροή Ειδήσεων

Κανόνες επιχειρηματικών ταξιδιών στην Ιαπωνία

Η Ιαπωνική κυβέρνηση χαλάρωσε τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για επιχειρηματίες που επισκέπτονται τη χώρα για μικρό χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι το ερμητικό κλείσιμο της χώρας που εφαρμόσθηκε προκαλεί σοβαρή βλάβη στην οικονομία κι υπάρχουν έντονες πιέσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο.
Συγκεκριμένα στο εξής οι επιχειρηματίες που θέλουν να πραγματοποιήσουμε μικρής διάρκειας επίσκεψη στην Ιαπωνία για επαγγελματικούς λόγους μπαίνουν σε καραντίνα μόνο 3 ημερών, αλλά υπό τις εξής προϋποθέσεις:
• Να είναι εμβολιασμένοι (υπενθυμίζουμε ότι τα εμβόλια που αναγνωρίζει η Ιαπωνία είναι, Pfizer, Moderna και AstraZeneca).
• Να έχουν υποβάλει εκ των προτέρων αίτημα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συμπεριλαμβανομένου ενός λεπτομερούς σχεδίου μετακινήσεων τους για συγκεκριμένες ενέργειες για τις 14 πρώτες μέρες, στον αρμόδιο κρατικό φορέα.
• Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει επιχείρηση ή οργανισμός που θα εδρεύει στην Ιαπωνία και θα εγγυάται την τήρηση του προγράμματος. Το αίτημα αυτό τελεί υπό την έγκριση των Ιαπωνικών αρχών.
• Την 3η ημέρα υποβάλλονται σε τεστ PCR και αν είναι αρνητικό, από την τέταρτη ομάδα λήγει η καραντίνα και ακολουθούν το επιχειρηματικό πρόγραμμα που υπέβαλαν και εγκρίθηκε. και να είναι αρνητικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω