Ροή Ειδήσεων

Κινητή οδοντιατρική μονάδα Κρήτης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, η οποία εορτάζεται στις 20 Μαρτίου, η Περιφέρεια Κρήτης επανεκκινεί τη λειτουργία της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας στα σχολεία της Κρήτης από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022. Η Μονάδα είχε αναστείλει τη λειτουργία της λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό του COVID-19.
          H Οδοντιατρική Μονάδα ξεκινάει το ταξίδι της πρόληψης  πραγματοποιώντας τον απαραίτητο οδοντιατρικό έλεγχο και φθορίωση στους μαθητές την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Τρίτη 22 Μαρτίου στο 18ο και Τετάρτη 23 Μαρτίου στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.
          Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και υπεύθυνος για τη λειτουργία της Μονάδας κ. Γιώργος Πιτσούλης δήλωσε: «Η Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας μας υπενθυμίζει την αξία της διαφύλαξης της στοματικής υγείας, ιδιαίτερα και των μικρών μαθητών. Ως Περιφέρεια Κρήτης, χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς τις επόμενες ημέρες ανοίγει ένας καινούριος διαρκής κύκλος παρεμβάσεων και επισκέψεων της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας στα σχολεία της Κρήτης. Τα παιδικά χαμόγελα δίνουν δύναμη σε όλους και μας υπενθυμίζουν ότι το αύριο θα είναι πιο φωτεινό. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γονείς και κηδεμόνες και τους φορείς της εκπαίδευσης για τη συνεργασία και το συντονισμό των δράσεών μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω