Κοινωνική ευθύνη CRETAN MILL Almpantakis

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Μία σημαντική ποσότητα ελαιόλαδου παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου η εταιρεία CRETAN MILL Almpantakis, για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν και την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.  Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Αλληλεγγύης Γρηγόρης Φασουλάκης ευχαρίστησε την εταιρεία για την κοινωνική της προσφορά και την έμπρακτη στήριξη της στο έργο των κοινωνικών δομών του Δήμου.  
          Η οικογένεια Αλμπαντάκη, είναι ελαιοκαλλιεργητές από το 1866, και έχουν μακρά παράδοση στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου Κρητικού ελαιολάδου. Σήμερα, η γνώση και η αγάπη για το προϊόν έχουν κληροδοτηθεί στην επόμενη γενιά και η οικογενειακή δραστηριότητα συνεχίζεται με την ίδια στόχευση: την ανώτερη ποιότητα, την εκλεκτή γεύση και τη διατηρησιμότητα των πολύτιμων θρεπτικών αξιών του απόλυτου συμβόλου υγείας και δύναμης, του ελαιολάδου.
          Η Cretan Mill λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκθλιψης ελαιοκάρπου, τυποποίησης και αποθήκευσης ελαιολάδου, με συστήματα διασφάλισης ποιότητας  ISO 22000 IFS,BRC & KOSHER. Διαθέτει μια μεγάλη σειρά παρθένων, εξαιρετικά παρθένων, βιολογικών και αρωματικών ελαιολάδων, σε πολλά διαφορετικά δοχεία και μεγέθη, στην ελληνική αγορά και σε πολλές αγορές του εξωτερικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω