Ροή Ειδήσεων

Κρητικό Δεκατιανό στην FOOD EXPO

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Πολυπληθής με δεκάδες επιχειρήσεις και εκατοντάδες προϊόντα είναι η παρουσία των Κρητών στην FOOD EXPO 2023, που διοργανώνεται από το Σάββατο 18 έως και την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αττική. Οι επαγγελματίες θα συναντήσουν τις εταιρείες της αγοράς παραγωγικών και μεταποιητικών μονάδων τροφίμων και ποτών, με μεγάλη γκάμα των προϊόντων της Κρητικής γης.
          Το Σάββατο οι chefs Μιχάλης Παπακυρίτσης και Μαριάννα Ξοφάκη παρουσίασαν εξαιρετικές προτάσεις για brunch με κρητικά προϊόντα ενώ ο Σταύρος Τζεδάκης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης σε θέματα αγροδιατροφής και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης  Κρήτης, μίλησε αναλυτικά για τη μοναδικότητα και την ποιότητα των παραδοσιακών κρητικών προϊόντων, και τα σήματα πιστοποίησης που συμβάλουν στην αναγνώριση των Κρητικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
          Παράλληλα στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης η Νεκταρία Κοκκινάκη δημιουργεί συνεχώς πιάτα που χαρακτηρίζουν την Κρητική Διατροφή και έχουν την δυνατότητα οι επισκέπτες να γευτούν.
          Την Κυριακή στις 16:45 η Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Κρήτης Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη, θα αναφερθεί στη επισήμανση των τροφίμων στην στρατηγική από το Αγρόκτημα στο πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω