Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κόμβου Γαζίου

[χρόνος ανάγνωσης 41 δευτερόλεπτα]

Στα πλαίσια του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022», από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 19 μέχρι τις 21.00 της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023 ο κόμβος Γαζίου για το ρεύμα κυκλοφορίας Ηράκλειο – Ρέθυμνο θα παραμείνει κλειστός λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.
            Υπενθυμίζεται ότι στο ως άνω ρεύμα κυκλοφορίας έχει αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γαζίου έως τον κόμβο Λινοπεραμάτων, και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.
            Ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων επί του ΒΟΑΚ: 
Όσα οχήματα κινούνται επί του ΒΟΑΚ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ρέθυμνο, και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς τις περιοχές «Γάζι» – «Αμμουδάρα» – «Τύλισσο» –  «Κρουσώνα», θα μπορούν να το κάνουν μέσω του κόμβου «Γιόφυρο» ή μέσω του κόμβου «Λινοπεράματα». 
            Ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων επί του Κόμβου Γαζίου: 
 Όσα οχήματα επιθυμούν να εισέλθουν στο ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο θα εκτρέπονται με κατάλληλες πινακίδες προς τον Κόμβο «Λινοπεράματα».   
• Για τα οχήματα που επιθυμούν να εισέλθουν στον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, ο κόμβος Γαζίου θα παραμείνει ανοικτός καθ’ όλη  την διάρκεια των εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω