Μέλος της ΕΣΕ η ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ

[χρόνος ανάγνωσης 51 δευτερόλεπτα]

Η ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ εντάχθηκε ως μέλος στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ), διαθέτοντας σήμερα δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την Κρήτη, με περισσότερους από 1.600 εργαζομένους.
          Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΣΕ, Απόστολος Πεταλάς, δήλωσε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας θεωρεί σημαντική και απαραίτητη τη συνεχή διεύρυνσή της, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξή της σε θεσμικό και συλλογικό επίπεδο. Η προσθήκη νέων μελών ενισχύει τη δυναμική και τη δέσμευση της ένωσης, στην προαγωγή του Ελληνικού λιανεμπορίου τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων και στη συμβολή της Ένωσης στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.»  
          Η ΕΣΕ συστάθηκε τον Μάιο του 2023 με στόχο να εκφράζει και να προωθεί τις θέσεις του κλάδου σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο. Να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νόμιμο, υγιή και ελεύθερο ανταγωνισμό, προς όφελος των καταναλωτών και να αναλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στρατηγική ενδυνάμωση του ρόλου του λιανεμπορίου τροφίμων στη χώρα. Ιδρυτικά μέλη της είναι οι μεγαλύτερες αλυσίδες Supermarket που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας ενώ μέλη της μπορούν εν δυνάμει να είναι όλες οι αλυσίδες λιανεμπορίου τροφίμων στη χώρα μας ανεξαρτήτως μεγέθους και αριθμού καταστημάτων.
            Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας έχει τα εξής μέλη:
Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Μ.Α.Ε. 
BAZAAR 
ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός 
Δ. Μασούτης Α.Ε.
Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. 
Lidl Ελλάς & Σια Ο.Ε. 
MARKET IN 
ΜΕΤΡΟΑΕΒΕ (My market) 
Πέντε Α.Ε. (Γαλαξίας) 
DISCOUNT MARKT
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ 
Δ. Θανόπουλος Α.Ε. 
Ο.Κ! Anytime Markets 
ΙΕΛΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω