Μέτρα αποτροπής δυστυχημάτων ΒΟΑΚ

[χρόνος ανάγνωσης 47 δευτερόλεπτα]

Σε συλλυπητήριο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σφακίων για το τροχαίο δυστύχημα στο ΒΟΑΚ της 17ης Αυγούστου 2024, υπογραμμίζει την άμεση λήψη αποφάσεων για την ασφαλή λειτουργία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), για να σταματήσει ο άδικος χαμός των συμπολιτών μας και των επισκεπτών μας.
          Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σφακίων, κατά την συνεδρίαση της 20 ης Αυγούστου 2024, έλαβε την υπ’ αριθμ. 082/2024 ομόφωνη απόφαση, με την οποία εξέδωσε το εξής ψήφισμα:  «Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σφακίων εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό των τριών δικών μας παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ στις 17 Αυγούστου 2024. Ευχόμαστε να είναι τα τελευταία θύματα που χάνονται τόσο άδικα στους δρόμους.
Ευχόμαστε, επίσης, ταχεία ανάρρωση στην νεαρή κοπέλα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, καθώς και να βγει δυνατή από αυτή την περιπέτεια.
Ελπίζουμε αυτό το τραγικό γεγονός να αποτελέσει έναυσμα ώστε να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις για την αποτροπή παρεμφερών δυστυχημάτων και να αρθούν οι όποιες δυσκολίες και κολλήματα καθυστερούν την ολοκλήρωση των οδικών έργων που ολόκληρος ο νομός Χανίων αναμένει τόσο καιρό.
Ο Δήμος Σφακίων είναι έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες μαζί με άλλους φορείς, ώστε να αλλάξει η κατάσταση στους δρόμους και να μην θρηνήσουμε ξανά θύματα στην άσφαλτο.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω