Μίσθωση κτιρίου ΟΑΕΔ Μυτιλήνης

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) προκηρύσσει τακτικό μειοδοτικό διαγωνισμό μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Υπηρεσίας στη Μυτιλήνη. Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 μμ., στα Γραφεία της Διοίκησης (Εθνικής Αντίστασης 8-Τράχωνες).
Το ανώτατο μηνιαίο μίσθωμα δεν δύναται να ξεπερνά το ποσό των 5.000,00 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος χαρτοσήμου 1,80 %).
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με έγγραφες προσφορές (Τεχνική και Οικονομική προσφορά), οι οποίες θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο αντίστοιχα, στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μμ, στο Γενικό πρωτόκολλο του κτιρίου της Διοίκησης του ΟΑΕΔ.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
• Το κτίριο να έχει εμβαδόν χώρων κύριας χρήσης 400 τ.μ. ± 20 τμ (συμπεριλαμβανομένου του χώρου υποδοχής συναλλασσομένων) και εμβαδόν αποθηκευτικού χώρου 100 τ.μ. ± 20 τμ.
• Ο χώρος πρέπει να είναι ισόγειος ή ισόγειος και τμήμα αυτού σε όροφο ή σε όροφο, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Μυτιλήνης ή σε εύλογη απόσταση πέριξ του κεντρικού σημείο αυτής.
• Να είναι προσβάσιμο για τους συναλλασσόμενους με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
• Να είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω